Forbruksbank

Hvilke forbrukslån er best

Finn det beste forbrukslånet for deg!

Hvilket forbrukslån er best for deg?

Trenger du et forbrukslån? Da er du kommet til rett sted! Med vår brukervennlige Forbrukslån Sammenligner kan du enkelt beregne lånekostnadene og finne det beste lånetilbudet for dine behov.

Vi er her for å hjelpe deg med å ta informerte valg om forbrukslån. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere veiledning. Lykke til med lånesøket!

Forbrukslån illustrasjon

Det beste forbrukslånet

Sannheten om det beste forbrukslånet, er at det ikke finnes. Det finnes ikke ét lån som passer alle, men heller et lån som passer deg best!

For å finne det beste forbrukslånet for din del, kan du sammenligne nedenfor! Det gjør det mye enklere for deg som forbruker å velge smart.

  1. Rask og nøyaktig beregning: Vår sammenligner gir deg øyeblikkelig svar på hvor mye du kan låne, hvilken rente du kan forvente og hvor lang nedbetalingstid du kan velge. Du slipper å bruke timer på manuelle beregninger eller å kontakte flere långivere individuelt.

  2. Spar tid og penger: Ved å sammenligne ulike lånetilbud kan du finne det mest gunstige alternativet for deg. Sammenligneren gir deg en oversikt over forskjellige långivere og deres tilbud, slik at du kan velge det lånet med best vilkår og laveste rente. Du slipper dermed å betale mer enn nødvendig.

  3. Enkel og trygg prosess: Vår Forbrukslån Sammenligner er utformet for å være brukervennlig og intuitiv. Du trenger ingen spesialisert kunnskap eller tekniske ferdigheter for å bruke den. Dessuten tar vi personvernet ditt på alvor, så du kan være trygg på at all informasjon du oppgir behandles konfidensielt og sikkert.

  4. Skreddersydde lånetilbud: Når du har funnet det lånetilbudet som passer best for deg, kan du enkelt gå videre til å søke om lånet. Vi samarbeider med anerkjente långivere som tilbyr skreddersydde løsninger basert på din økonomiske situasjon og behov.

Lånebeløp

Eff. Rente

Utbetaling

Alder

10000 – 600000 kr

Individuelt

Individuelle dager

20 år

Les mer
FORDELER

• En del av Norges største låneagent • God bruker vennlighet • Konkurransedyktige betingelser

NØKKELINFO

Etableringsgebyr: Individuelt Termingebyr: Individuelt

VILKÅR

Alderskrav: 25 år Inntektskrav: 120 000 Betalingsanmerkning: Ja, men krever sikkerhet

Eksempel: Annuitetslån 150 000 kr, 5 år, nom. rente 9,07%, etabl.-/termingeb. 0kr gir eff. rente 9,46%. Totalkostnad 187 400 kr.

10000 – 600000 kr

Individuelt

Individuelle dager

20 år

Les mer

Uno Finans er en finansagent som bistår med formidling av forskjellige typer lån fra flere banker og finansinstitusjoner til privatpersoner.

Uno Finans har raskt vokst til å bli en av de store utfordrerene som finansagent innenfor formidling av usikrede lån. Uno Finans har hovedkontor i Oslo, og drives av erfarne bransjefolk. Forretningsideen er enkel – Bankene gir gjerne forskjellige lånevilkår til forskjellige kunder, og de ulike bankene har alle bygget forskjellige scoringmodeller for å vurdere både prising og risiko. Hvilken bank som passer for den enkelte og dens lånesituasjon best, kan være vanskelig å finne ut. Ved å søke via Unofinans.no får søkerene en oversikt over hvilket lånebeløp og hvilken rente de ulike bankene kan tilby, og kan selv velge det lånet som passer best.

unofinans formidler forbrukslån fra 10 000 kr til 600 000 kr.

Eksempel: Eff. rente 11.31%, 150.000kr, o/5 år, kostnad 43.467, Totalt 193 467;-

10000 – 90000 kr

Individuelt

Individuelle dager

25 år

Les mer

Lån opptil 90000 kr

KlikkLån er skapt i samarbeid med Thorn Norge Finans AS, som har eksistert i Norge siden 1975 og er blant landets største leverandører innenfor utleie av hvitevarer og finansiering av forbrukerelektronikk. Målet er å tilby kontantlån under ansvarlige forhold. Når Klikklån NO behandler søknaden, legger de derfor vekt på å sikre at man ikke ender i en økonomisk ustabil situasjon ved å ta opp et lån.

Med KlikkLån får man en rente, en valgfri avdragstid opp til 60 måneder, og du trenger ikke stille sikkerhet for lånet, eller komme med lange forklaringer på hvorfor du vil ha et kontantlån.

Du kan skrive under på låneavtalen med BankID. Du får pengene på din konto senest hverdagen etter vi har godkjent lånet.

Lav rente fra bare 9,48 %, og valgfri nedbetaling på 12 – 60 mnd.

Les mer om forbrukslån og økonomi

Forbrukslån for studenter

Forbrukslån for studenter Studietiden er en spennende fase i livet, men den kan også være krevende økonomisk sett. Mange studenter opplever utfordringer med å dekke utgifter til skolebøker, bo- og...

Les mer

Beste forbrukslån 2023

Beste forbrukslån 2023 Å finne det beste forbrukslånet kan være en utfordrende oppgave. Med så mange långivere og tilbud der ute, er det lett å føle seg overveldet og usikker...

Les mer