Forbruksbank

Forbrukslån kalkulator

Velkommen til vår Forbrukslån Kalkulator!

Trenger du et forbrukslån? Da er du kommet til rett sted! Med vår brukervennlige Forbrukslån Kalkulator kan du enkelt beregne lånekostnadene og finne det beste lånetilbudet for dine behov.

Vi er her for å hjelpe deg med å ta informerte valg om forbrukslån. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere veiledning. Lykke til med lånesøket!

Forbrukslån illustrasjon

Hvorfor bruke vår Forbrukslån Kalkulator?

  1. Rask og nøyaktig beregning: Vår kalkulator gir deg øyeblikkelig svar på hvor mye du kan låne, hvilken rente du kan forvente og hvor lang nedbetalingstid du kan velge. Du slipper å bruke timer på manuelle beregninger eller å kontakte flere långivere individuelt.

  2. Spar tid og penger: Ved å sammenligne ulike lånetilbud kan du finne det mest gunstige alternativet for deg. Vår kalkulator gir deg en oversikt over forskjellige långivere og deres tilbud, slik at du kan velge det lånet med best vilkår og laveste rente. Du slipper dermed å betale mer enn nødvendig.

  3. Enkel og trygg prosess: Vår Forbrukslån Kalkulator er utformet for å være brukervennlig og intuitiv. Du trenger ingen spesialisert kunnskap eller tekniske ferdigheter for å bruke den. Dessuten tar vi personvernet ditt på alvor, så du kan være trygg på at all informasjon du oppgir behandles konfidensielt og sikkert.

  4. Skreddersydde lånetilbud: Når du har funnet det lånetilbudet som passer best for deg, kan du enkelt gå videre til å søke om lånet. Vi samarbeider med anerkjente långivere som tilbyr skreddersydde løsninger basert på din økonomiske situasjon og behov.

Lånebeløp

Eff. Rente

Utbetaling

Alder

10000 – 600000 kr

Individuelt

Individuelle dager

20 år

Les mer
FORDELER

• En del av Norges største låneagent • God bruker vennlighet • Konkurransedyktige betingelser

NØKKELINFO

Etableringsgebyr: Individuelt Termingebyr: Individuelt

VILKÅR

Alderskrav: 25 år Inntektskrav: 120 000 Betalingsanmerkning: Ja, men krever sikkerhet

Eksempel: Annuitetslån 150 000 kr, 5 år, nom. rente 9,07%, etabl.-/termingeb. 0kr gir eff. rente 9,46%. Totalkostnad 187 400 kr.

10000 – 600000 kr

Individuelt

Individuelle dager

20 år

Les mer

Uno Finans er en finansagent som bistår med formidling av forskjellige typer lån fra flere banker og finansinstitusjoner til privatpersoner.

Uno Finans har raskt vokst til å bli en av de store utfordrerene som finansagent innenfor formidling av usikrede lån. Uno Finans har hovedkontor i Oslo, og drives av erfarne bransjefolk. Forretningsideen er enkel – Bankene gir gjerne forskjellige lånevilkår til forskjellige kunder, og de ulike bankene har alle bygget forskjellige scoringmodeller for å vurdere både prising og risiko. Hvilken bank som passer for den enkelte og dens lånesituasjon best, kan være vanskelig å finne ut. Ved å søke via Unofinans.no får søkerene en oversikt over hvilket lånebeløp og hvilken rente de ulike bankene kan tilby, og kan selv velge det lånet som passer best.

unofinans formidler forbrukslån fra 10 000 kr til 600 000 kr.

Eksempel: Eff. rente 11.31%, 150.000kr, o/5 år, kostnad 43.467, Totalt 193 467;-

10000 – 90000 kr

Individuelt

Individuelle dager

25 år

Les mer

Lån opptil 90000 kr

KlikkLån er skapt i samarbeid med Thorn Norge Finans AS, som har eksistert i Norge siden 1975 og er blant landets største leverandører innenfor utleie av hvitevarer og finansiering av forbrukerelektronikk. Målet er å tilby kontantlån under ansvarlige forhold. Når Klikklån NO behandler søknaden, legger de derfor vekt på å sikre at man ikke ender i en økonomisk ustabil situasjon ved å ta opp et lån.

Med KlikkLån får man en rente, en valgfri avdragstid opp til 60 måneder, og du trenger ikke stille sikkerhet for lånet, eller komme med lange forklaringer på hvorfor du vil ha et kontantlån.

Du kan skrive under på låneavtalen med BankID. Du får pengene på din konto senest hverdagen etter vi har godkjent lånet.

Lav rente fra bare 9,48 %, og valgfri nedbetaling på 12 – 60 mnd.

Ofte stilte spørsmål om forbrukslån

Hvor mye forbrukslån kan jeg få

Det står listet under i hver seksjon hvilket lånebeløp som gjelder for lånet. Hvor mye du kan låne avhenger av flere faktorer, som din kredittscore, inntekt, gjeldsbyrde, og långiverens retningslinjer. 

Vil du lese mer om forbrukslån? Les mer om forbrukslån her!

Hvordan søke forbrukslån

Å søke på forbrukslån her på Forbruksbank er enkelt. Trykk på «Søk nå», så blir du tatt til långiveren sin side. Fyll ut din informasjon, så vil søknaden din bli vurdert. Du får som oftest svar i løpet av få dager.

Dersom du ønsker å lese om andre typer lån, gå f. eks til billån.

Eller les om Refinansiering her.

Hvorfor bruke forbrukslån kalkulator?

Å bruke en forbrukslån kalkulator kan hjelpe med å sørge for at du finner lånet som passer deg best. Det finnes mange ulike typer lån der ute, og ikke en «one-size passer alle» type lån.

Forbrukslån sammenligning

1. Søk nå

Start med å sammenligne forbrukslån i vår tabell

Finn forbrukslån

2. Velg bank

Velg banken eller agenten som du ønsker å søke hos

Forbrukslån comparison

3. Signer

Finner du et lån du vil ha – signer og vent på utbetaling.

Les mer om forbrukslån og økonomi

Beste billån

Beste billån Å finne det beste billånet kan være avgjørende for å realisere drømmen om din nye bil. Med så mange lånetilbud der ute, kan det være utfordrende å navigere...

Les mer

Forbrukslån i 2023: En nøye vurdert beslutning

I dagens moderne samfunn er det mange situasjoner hvor folk kan trenge ekstra økonomisk hjelp. Forbrukslån har lenge vært en kilde til midlertidig finansiering for enkeltpersoner, og i 2023 fortsetter...

Les mer