Forbruksbank

Finn det beste billånet for deg!

Velkommen til vår billånsløsning - Din vei til drømmebilen

Trenger du et billån for å realisere drømmen om en ny bil? Søk hos oss i dag og få en skreddersydd finansieringsløsning som passer dine behov. Vi tilbyr konkurransedyktige renter, fleksible betalingsplaner og en enkel søknadsprosess som gir deg raskt svar. Søk blant flere banker samtidig!

Beste billån
Sammenlign billån hos Forbruksbank
Forbrukslån i Norge

Søk hos flere banker samtidig!

Vårt søknadsskjema er intuitivt og brukervennlig. Vi vet at tiden din er verdifull, derfor har vi gjort prosessen så enkel som mulig. Fyll ut nødvendig informasjon, og la oss ta oss av resten. Du vil få svar på søknaden din i løpet av kort tid, slik at du raskt kan ta det neste skrittet mot å kjøpe drømmebilen din.

Konkurransedyktige renter som passer din økonomi

Vi forstår viktigheten av å ha en gunstig rente når du tar opp et billån. Derfor tilbyr vi konkurransedyktige rentesatser som er tilpasset din økonomiske situasjon. Uansett om du er førstegangskjøper eller erfaren bilkjøper, vil vårt erfarne team finne den beste løsningen for deg. Vi ønsker å gjøre det å kjøpe en bil så rimelig som mulig for deg.

Se og sammenlign lån her, eller les mer om forbrukslån her


Beste billån - Finn lånet som passer deg best

billån sammenligner

Lån opptil 600.000 NOK. Trykk på «søk nå» hos ønsket leverandør for å starte søknaden din. 

Trykk her for å gå til lånkalkulator

For oss er det viktig at du finner ditt beste billån

Lånebeløp

Eff. Rente

Utbetaling

Alder

10000 – 600000 kr

Individuelt

Individuelle dager

20 år

Les mer

Få oversiktlige tilbud – velg det billigste forbrukslånet

Lendo er Norges ledende låneformidler og er eid av Schibsted Vekst. Lendo har vært på det norske markedet siden 2012 og har hovedkontor i Oslo. Bankene gir gjerne forskjellige lånevilkår til forskjellige kunder. Hvilken bank som passer deg og din lånesituasjon best, kan være vanskelig å finne ut. Søk via Lendo.no og få en oversikt over hvilket lånebeløp og hvilken rente de ulike bankene kan tilby. Man velger selv det lånet som passer best.

Lendo formidler forbrukslån fra 10 000 kr til 500 000 kr.

Kostnadsfritt og uforpliktende

Når man søker gjennom Lendo, blir søknaden vurdert av bankene på akkurat samme måte som om man hadde henvendt seg direkte til banken. Det er uforpliktende å søke og Lendo tar ingen betaling av kunden. De fleste får svar fra bankene i løpet av et par timer, og kan selv gå inn på lendo.no og vurdere renter og månedsbeløp.

Renteeksempel: Nom rente 9,59% , Eff. rente 11,19%, kr 130.000, o/5 år. Kostnad kr 37.988, totalt kr 167.988.

10000 – 600000 kr

Individuelt

Individuelle dager

20 år

Les mer
FORDELER

• En del av Norges største låneagent • God bruker vennlighet • Konkurransedyktige betingelser

NØKKELINFO

Etableringsgebyr: Individuelt Termingebyr: Individuelt

VILKÅR

Alderskrav: 25 år Inntektskrav: 120 000 Betalingsanmerkning: Ja, men krever sikkerhet

Eksempel: Annuitetslån 150 000 kr, 5 år, nom. rente 9,07%, etabl.-/termingeb. 0kr gir eff. rente 9,46%. Totalkostnad 187 400 kr.

10000 – 600000 kr

Individuelt

Individuelle dager

20 år

Les mer

Uno Finans er en finansagent som bistår med formidling av forskjellige typer lån fra flere banker og finansinstitusjoner til privatpersoner.

Uno Finans har raskt vokst til å bli en av de store utfordrerene som finansagent innenfor formidling av usikrede lån. Uno Finans har hovedkontor i Oslo, og drives av erfarne bransjefolk. Forretningsideen er enkel – Bankene gir gjerne forskjellige lånevilkår til forskjellige kunder, og de ulike bankene har alle bygget forskjellige scoringmodeller for å vurdere både prising og risiko. Hvilken bank som passer for den enkelte og dens lånesituasjon best, kan være vanskelig å finne ut. Ved å søke via Unofinans.no får søkerene en oversikt over hvilket lånebeløp og hvilken rente de ulike bankene kan tilby, og kan selv velge det lånet som passer best.

unofinans formidler forbrukslån fra 10 000 kr til 600 000 kr.

Eksempel: Eff. rente 11.31%, 150.000kr, o/5 år, kostnad 43.467, Totalt 193 467;-

10000 – 90000 kr

Individuelt

Individuelle dager

25 år

Les mer

Lån opptil 90000 kr

KlikkLån er skapt i samarbeid med Thorn Norge Finans AS, som har eksistert i Norge siden 1975 og er blant landets største leverandører innenfor utleie av hvitevarer og finansiering av forbrukerelektronikk. Målet er å tilby kontantlån under ansvarlige forhold. Når Klikklån NO behandler søknaden, legger de derfor vekt på å sikre at man ikke ender i en økonomisk ustabil situasjon ved å ta opp et lån.

Med KlikkLån får man en rente, en valgfri avdragstid opp til 60 måneder, og du trenger ikke stille sikkerhet for lånet, eller komme med lange forklaringer på hvorfor du vil ha et kontantlån.

Du kan skrive under på låneavtalen med BankID. Du får pengene på din konto senest hverdagen etter vi har godkjent lånet.

Lav rente fra bare 9,48 %, og valgfri nedbetaling på 12 – 60 mnd.

Spørsmål og svar om billån

Hvor mye kan man låne?

Velg et optimalt billån med kaskoforsikring, tilpasset dine behov! Det er ingen formelle begrensninger på lånebeløpet, da det blir vurdert basert på din inntekt og eksisterende gjeld.

Hvis du foretrekker et bilkjøp med et kaskofritt lån, tilbyr vi vanligvis lånebeløp opptil 100 000 kroner.

Trenger du mer fleksibilitet? Våre forbrukslån gir deg muligheten til å låne inntil 600 000 kroner, og du kan bruke pengene slik du ønsker – for eksempel til å kjøpe drømmebilen. Et konkret lånetilbud vil bli skreddersydd etter en vurdering av din inntekt og gjeld. 

Hva er kasko og hva har det å gjøre med billån?

Kasko er en form for forsikring som dekker skader på din egen bil. Dette inkluderer vanligvis skader forårsaket av kollisjon, tyveri, brann, hærverk og naturhendelser som flom eller storm. Med andre ord, kaskoforsikring beskytter bilen din mot en rekke uforutsette hendelser som kan påføre den betydelige skader og kostnader.

 

Når det gjelder billån, har kasko en relevans fordi mange långivere krever at du har kaskoforsikring på bilen dersom du tar opp et lån for å kjøpe den. Dette er en sikkerhetsforanstaltning for banken, da bilen ofte brukes som sikkerhet for lånet. Hvis bilen blir ødelagt eller stjålet, vil kaskoforsikringen bidra til å dekke kostnadene, slik at långiver ikke står igjen med en verdiløs sikkerhet.

Hva er vanlig nedbetalingstid på et billån?

Nedbetalingstiden på et billån varierer avhengig av flere faktorer, inkludert lånebeløpets størrelse, långiverens vilkår og låntakerens kredittvurdering. Generelt sett er den vanlige nedbetalingstiden på et billån ofte mellom 3 og 7 år.

Kortere nedbetalingstid, for eksempel 3 eller 4 år, vil vanligvis ha høyere månedlige avdrag, men totalt sett vil du betale mindre renter over lånets levetid. Dette kan være en fordel hvis du ønsker å bli gjeldsfri raskere og redusere den totale kostnaden for lånet.

Hvor mye kan jeg låne til å kjøpe en bil?

Hvor mye du kan låne til bilkjøp avhenger av din økonomiske situasjon, inntekt, gjeld og egenkapital. Långiverens retningslinjer spiller også inn. Sørg for realistisk lånebeløp som passer din økonomi og betalingsevne. Se rundt for lånetilbud for å finne beste alternativ. Her på forbruksbank kan du søke hos flere banker samtidig.

Kan jeg få et billån uten å betale en egenkapital?

Ja, det er mulig å få et billån uten å betale en egenkapital, men det avhenger av långiverens retningslinjer og din økonomiske situasjon. Noen långivere tilbyr billån uten krav om egenkapital, spesielt hvis du har en god kredittvurdering og en stabil inntekt som gir dem tillit til at du kan håndtere lånet.

Det er viktig å merke seg at å ikke legge ned en egenkapital kan påvirke lånebetingelsene. Vanligvis vil et større lån uten egenkapital bety høyere månedlige avdrag og muligens høyere rente, da långiveren tar en større risiko ved å gi deg et lån uten sikkerhet.

Hva er forskjellen på et billån og et forbrukslån?
  • Billån: Et billån er et sikret lån, der bilen fungerer som sikkerhet. Dette betyr at hvis du ikke betaler tilbake lånet i henhold til avtalte betingelser, kan långiveren ta bilen for å inndrive gjelden.
  • Forbrukslån: Et forbrukslån er et usikret lån, noe som betyr at det ikke krever noen form for sikkerhet som pant. Långiveren tar derfor større risiko, og for å kompensere for dette, har forbrukslån vanligvis høyere renter sammenlignet med billån.
Hvor lang tid tar det å få svar på lånesøknaden min?

Du vil vanligvis få svar på lånesøknaden din iløpet av et par dager.

Kan jeg betale ut lånet tidlig uten ekstra gebyrer?

Muligheten til å betale ut lånet tidlig uten ekstra gebyrer vil avhenge av långiverens retningslinjer og vilkår. Noen långivere tillater at du betaler ut lånet tidlig uten ekstra kostnader, mens andre kan kreve et tidlig tilbakebetalingsgebyr eller «premie for tidlig tilbakebetaling.»

Gode videoer som forklarer billån

Slik fungerer et billån

Video av Santander

Hvorfor boliglån, billån og forbrukslån har ulike priser

Video av Forbrukerrådet

Siste nytt om billån og andre lån

Forbrukslån for studenter

Forbrukslån for studenter Studietiden er en spennende fase i livet, men den kan også være krevende økonomisk sett. Mange studenter opplever utfordringer med å dekke utgifter til skolebøker, bo- og...

Les mer

Beste forbrukslån 2023

Beste forbrukslån 2023 Å finne det beste forbrukslånet kan være en utfordrende oppgave. Med så mange långivere og tilbud der ute, er det lett å føle seg overveldet og usikker...

Les mer

Beste billån

Beste billån Å finne det beste billånet kan være avgjørende for å realisere drømmen om din nye bil. Med så mange lånetilbud der ute, kan det være utfordrende å navigere...

Les mer
Søke om billån?

Slik fungerer det!

Forbrukslån sammenligning

1. Søk nå

Start med å sammenligne lån i vår tabell

Finn forbrukslån

2. Velg bank

Velg banken eller agenten som du ønsker å søke hos

Forbrukslån comparison

3. Signer

Finner du et lån du vil ha – signer og vent på utbetaling.